Openingsuren
Di-Vr van 10u - 12u & 13u - 18u
Za van 10u - 12u & 13u - 17u

Haarden

Gashaarden: gezelligheid, klasse én comfort

Een gashaard staat voor gezelligheid, klasse en comfort. Wilt u op een koude winteravond genieten van aangename warmte en een prachtig vlammenbeeld? Na een frisse herfstwandeling tot rust komen in uw zetel met een heerlijke gloed op uw gezicht? Of een fijn etentje met vrienden nog gezelliger maken? Dan volstaat één druk op de knop om uw gashaard te activeren en uw woonkamer onder te dompelen in een warme, huiselijke sfeer.

Meer weten over onze gashaarden?

Neem dan gerust contact met ons op. Bent u in de buurt van Hasselt of Herk-de-Stad? Kom dan zeker eens langs in onze toonzaal in Spalbeek (Limburg).

Contacteer ons

Veilige en innovatieve gashaarden

Kiest u voor een van onze gashaarden? Dan verzekert u zich van een veilige, innovatieve en gebruiksvriendelijke haard. Wij werken alleen samen met merken die staan voor topkwaliteit. Elke gashaard bestaat uit een gesloten systeem en is uitgerust met moderne technologie. U bedient uw gashaard met de afstandsbediening of met uw iPhone, tablet of homecomputer.

De vlamhoogte of een gensterinterval instellen? Een ecologische stand kiezen? Het kan allemaal. Of u nu gaat voor een klassiek model met houtblokken of een voorkeur hebt voor een strakke, moderne gashaard met een keienbed: u krijgt altijd een veilige en stijlvolle blikvanger die uw interieur een unieke toets geeft.

Professioneel advies

Een gashaard kiezen is niet evident, want u hebt talrijke mogelijkheden. Daarom krijgt u van ons professioneel advies dat afgestemd is op uw specifieke woonsituatie en verwachtingen. Zo vinden we samen de perfecte gashaard voor u. Wij zorgen vervolgens voor een vakkundige installatie en hoogwaardige afwerking in het materiaal dat u wenst. Het resultaat? Een gashaard die naadloos geïntegreerd is in uw interieur.

Meer weten over onze gashaarden?

Neem dan gerust contact met ons op. Bent u in de buurt van Hasselt of Herk-de-Stad? Kom dan zeker eens langs in onze toonzaal in Spalbeek (Limburg).

Contacteer ons
Download onze brochures van Gas- en houthaarden en Gas- en houtkachels

Gashaarden / Gaskachels

Buitenhaarden

Houthaarden / Houtkachels


(*) Verplicht.