Openingsuren
Di-Vr van 10u - 12u & 13u - 18u
Za van 10u - 12u & 13u - 17u

Haarden - Houthaarden

Houthaarden: sfeer, gezelligheid én aangename warmte

Is de aangename warmte en het knetterende geluid van brandende houtblokken voor u ongeëvenaard? Houdt u van die kenmerkende geur? En wilt u nog meer sfeer en gezelligheid brengen in uw interieur? Dan is een houthaard ideaal voor u. Want daarmee geniet u samen met uw gezin, vrienden of familie urenlang van de unieke gloed en de dansende vlammen van brandend hout.

Interesse om een houthaard te kopen?

Neem dan gerust contact met ons op. Of kom eens langs in onze toonzaal in Spalbeek (Limburg) wanneer u in de buurt bent van Hasselt of Herk-de-Stad.

Contacteer ons

Hoogwaardige afwerking

Macquoy is specialist in haarden en kachels. U vindt bij ons een ruim aanbod aan houthaarden in de uiteenlopendste stijlen en afmetingen. We werken uw houthaard af met oog voor detail en in het materiaal dat u wenst. Of u nu een houthaard wilt kopen met een liftdeur, een voorkeur hebt voor een cassette met draaideur, houdt van een strak modern uitzicht, of eerder een traditionele look verkiest: met ons professionele advies en maatwerk bent u altijd zeker van de beste oplossing.

 

Hoog rendement, lage uitstoot

Al onze houthaarden zijn uitgerust met moderne technieken. En we kiezen voor merken die hun degelijkheid bewezen hebben. U koopt bij Macquoy dus een duurzame en esthetische houthaard met een hoog rendement, waarvan de uitstoot ruim onder de wettelijk toegelaten norm ligt. Bovendien hebben wij een eigen hersteldienst en krijgt u standaard twee jaar garantie op uw haard. U kunt dus voor én na uw aankoop op ons rekenen.

Interesse om een houthaard te kopen?

Neem dan gerust contact met ons op. Of kom eens langs in onze toonzaal in Spalbeek (Limburg) wanneer u in de buurt bent van Hasselt of Herk-de-Stad.

Contacteer ons
Download onze brochures van Gas- en houthaarden en Gas- en houtkachels

Gashaarden / Gaskachels

Buitenhaarden

Houthaarden / Houtkachels


(*) Verplicht.