Openingsuren
Di-Vr van 10u - 12u & 13u - 18u
Za van 10u - 12u & 13u - 17u

Kachels - Gaskachels

Gaskachels: traditie, gebruiksgemak én charme

Een gaskachel is een combinatie van traditie, gebruiksgemak en charme. U creëert dezelfde aangename sfeer als vroeger, toen het gezinsleven zich voornamelijk afspeelde rond de kachel. Maar nu met het optimale gebruikscomfort van vandaag!

Hout of kolen bijvullen, assen verwijderen of uw woonkamer afstoffen na gebruik is niet nodig. Een gaskachel is genieten zonder meer. U hebt alleen een gasaansluiting en een stopcontact nodig om de aangename warmte en de unieke charme van een gaskachel in huis te halen.  

Wilt u een gaskachel kopen?

Neem dan zeker contact met ons op. Of kom eens langs in onze toonzaal in Spalbeek (Limburg) wanneer u in de buurt bent van Hasselt of Herk-de-Stad.

Bezoek de toonzaal

Veilig sfeer scheppen en verwarmen

Kiest u voor een gaskachel? Dan verzekert u zich van de bekoorlijke warmte van een veilige en duurzame sfeerschepper. In ons aanbod vindt u alleen gaskachels die honderd procent veilig zijn en uitblinken in gebruiksvriendelijkheid.

U bedient onze gaskachels heel eenvoudig met de afstandsbediening of met uw elektronische toestellen zoals uw iPhone of tablet. Bovendien bepaalt u moeiteloos de intensiteit van het vlammenbeeld, de frequentie van de gensters én de temperatuur in de kamer.

Uitgebreide dienstverlening

Onze dienstverlening gaat verder dan gaskachels van topkwaliteit verkopen. U bent bij ons ook zeker van advies op maat van uw woonsituatie, een professionele en propere plaatsing én een hoogwaardige afwerking.

Wij luisteren naar uw wensen en denken met u mee. We gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Of u nu een gaskachel wilt kopen in het kader van uw renovatieproject of om te integreren in het interieur van uw nieuwe woning: bij ons vindt u altijd de ideale oplossing. Want haarden en kachels zijn ons vak!

Wilt u een gaskachel kopen?

Neem dan zeker contact met ons op. Of kom eens langs in onze toonzaal in Spalbeek (Limburg) wanneer u in de buurt bent van Hasselt of Herk-de-Stad.

Bezoek de toonzaal
Download onze brochures van Gas- en houthaarden en Gas- en houtkachels

Gashaarden / Gaskachels

Buitenhaarden

Houthaarden / Houtkachels


(*) Verplicht.