Openingsuren
Di-Vr van 10u - 12u & 13u - 18u
Za van 10u - 12u & 13u - 17u

Kachels - Houtkachels

Houtkachels: gezelligheid, kwaliteit én authentieke sfeer

Is een hardvuur voor u synoniem met warmte, sfeer en gezelligheid? Houdt u van de specifieke geur en het knisperende geluid van een vuur? En kunt u uren kijken naar vlammen die zich meester maken van hout? Laat dan een houtkachel van Macquoy plaatsen. Want daarmee verzekert u zich van de gezellige warmte van een mooie en kwaliteitsvolle warmtebron.

Wilt u een houtkachel kopen?

Kom dan zeker ons aanbod ontdekken in onze toonzaal in Spalbeek-Hasselt (Limburg) of neem contact met ons op voor meer informatie.

Contacteer ons

Alle vormen en afmetingen

Functionaliteit, esthetiek en sfeer. Dat zijn de drie kernwoorden die perfect onze houtkachels omschrijven. Want de houtkachels van onze kwaliteitsmerken doen meer dan uw woonkamer verwarmen. Het zijn stijlvolle elementen die uw interieur vervolledigen. Of u nu houdt van een houtkachel met een strak design, of helemaal gewonnen bent voor een kachel met ronde vormen, op zoek bent naar een kleine houtkachel met één glas of een grote versie met drie glazen: bij ons vindt u de houtkachel die precies aan uw woonwensen voldoet.

 

 

Innovatieve topkwaliteit

Dankzij het innovatieve karakter van onze houtkachels stoten ze aanzienlijk minder uit dan wettelijk toegestaan is. U krijgt dus een kwalitatief hoogstaande, duurzame sfeerschepper op maat van uw budget die aan alle normen voldoet. Wij gaan voor honderd procent tevreden klanten en maken het u graag gemakkelijk. U kunt dus ook voor de feilloze installatie van uw houtkachel bij ons terecht. 

Wilt u een houtkachel kopen?

Kom dan zeker ons aanbod ontdekken in onze toonzaal in Spalbeek-Hasselt (Limburg) of neem contact met ons op voor meer informatie.

Contacteer ons
Download onze brochures van Gas- en houthaarden en Gas- en houtkachels

Gashaarden / Gaskachels

Buitenhaarden

Houthaarden / Houtkachels


(*) Verplicht.