Openingsuren
Di-Vr van 10u - 12u & 13u - 18u
Za van 10u - 12u & 13u - 17u

Ontdek ons gamma buitenhaarden op gas

De zomer hangt in de lucht en dan zitten we al eens graag buiten op ons terras. Om de kilte te verjagen of gewoon om het gezellig te maken, kan je een buitenhaard installeren. Bij Macquoy Haarden hebben we met merk Faber een aantal zeer interessante buitenhaarden in ons assortiment. Wij stellen ze u graag voor…

Buitenhaarden op gas

Kiezen voor een haard op gas ipv hout biedt een aantal voordelen. Doordat er geen rookkanaal nodig is, zijn strakke en minimalistische vormen mogelijk. Daarnaast heb je als bijkomend voordeel dat er met gas geen rookontwikkeling is zodat je ten volle van je vlammenspel kan genieten. Buitenhaarden op gas zijn ook erg gebruiksvriendelijk: draaien aan de knop en de haard gaat aan of uit en je kan ook zelf de warmte of intensiteit van het vuur bepalen.

De buitenhaarden op gas van Faber

TheTUBE

Deze gashaard heeft een ronde vorm, is eenvoudig verrijdbaar en kan worden geleverd met een beschermhoes.

TheBUZZ

Een strak vormgegeven buitenhaard die zowel op aardgas als op flessengas kan werken. Er kan eveneens gekozen worden voor een uitvoering in Cortenstaal en indien gewenst is er ook hier een beschermhoes beschikbaar.

TheMOOD

Deze moderne frameless buitengaard kan zowel vrijstaand als ingebouwd gebruikt worden. In beide gevallen kan dit als enkelzijdige of als doorkijkhaard.

 

Voor wie wil genieten van lange zomeravonden in zijn tuin is een buitenhaard op gas ideaal. Kom langs in onze toonzaal en ontdek de modellen of laat je verder adviseren door onze experts.

 

 

  • Ontdek ons gamma buitenhaarden op gas