Openingsuren
Di-Vr van 10u - 12u & 13u - 18u
Za van 10u - 12u & 13u - 17u

Opening nieuwe toonzaal

Op 23 en 24 september openen we onze gloednieuwe toonzaal. Niet alleen verdubbelen we in beschikbare ruimte waardoor we nu 500 m² toonzaal hebben, we zorgen er ook voor dat onze gashaarden, gaskachels, houthaarden en houtkachels op een huiselijke manier worden gepresenteerd. Hierdoor kan u vanaf nu in onze zetel wegdromen van uw eigen kachel of haard bij u thuis.

Spring eens binnen

Tijdens het openingsweekend is onze toonzaal van 10 tot 17 uur geopend en kan eender wie binnenspringen voor een vrijblijvend bezoekje. Wij voorzien een drankje voor elke bezoeker die niet alleen van alle mooie kachels en haarden kan genieten, maar ook van de demonstratie van onze pizzaoven. Eén van de laatste aanwinsten in ons gamma van buitenhaarden.

Win een terrashaard

Elke bezoeker maakt kans om een terrashaard te winnen als hij een coupon in onze verzameldoos deponeert met daarop zijn antwoord op onze vraag en schiftingsvraag. Daarnaast belonen we ook nog eens al onze klanten die een aankoop deden sinds begin augustus of tijdens de opening. Onder hen verloten we eveneens een terrashaard, maar ook een waardebon van € 1000.

Voor de wedstrijdvoorwaarden klikt u hier.

  • Opening nieuwe toonzaal