Openingsuren
Di-Vr van 10u - 12u & 13u - 18u
Za van 10u - 12u & 13u - 17u

Verlof in eigen hof met onze buitenhaarden

Het kan goed zijn dat de coronapandemie een streep trekt door uw vakantieplannen. Maar niet getreurd, een vakantie in eigen tuin heeft met de warme zomers van de voorbije jaren ook zijn charmes. Zeker als u een terrashaard in huis haalt om langer te genieten van het buitenleven. Creëer samen met Macquoy haarden een gezellig plekje rond uw buitenhaard.

Een haard voor iedere plek

Met een terrashaard is het altijd gezelligheid troef. Of uw haard nu een plekje op uw terras krijgt, terecht komt in een knusse zithoek in uw tuin of als warmhouder onder uw terrasoverkapping: met ons aanbod aan buitenhaarden is er een haard die past in elke hoek van uw tuin.

De mobiele buitenhaarden van Faber zijn gemakkelijk te verplaatsen en erg gebruiksvriendelijk terwijl TheMood een permanente blikvanger vormt.

Fun-ctionaliteit

Ons gamma Morsø terrashaarden weten dan weer het aangename aan het nuttige te koppelen. Deze gietijzeren houtkachels zijn ideaal als pizza oven, maar kunnen ook gebruikt worden om andere heerlijkheden te maken zoals MorsoFoodie bewijst. Perfect voor een gezellige avond onder vrienden op uw eigen terras.

4 vuistregels

Ongeacht welke buitenhaard u ook plaatst, aan een aantal basisregels moet altijd voldaan worden. Regel nummer 1 is een vuurvaste ondergrond. Een no-brainer om brand als gevolg van vuurspetters te vermijden. Daarnaast zijn een stabiele basis en afscherming tegen de wind noodzakelijk. En als laatste: zorg ervoor dat de rookgassen vlot afgevoerd kunnen worden.

Met deze vier vuistregels in het achterhoofd rest u niets anders dan te genieten van uw tuin.

Bezoek vandaag nog onze toonzaal om ons aanbod aan buitenhaarden te ontdekken.

  • Verlof in eigen hof met onze buitenhaarden