Openingsuren
Di-Vr van 10u - 12u & 13u - 18u
Za van 10u - 12u & 13u - 17u

Buitenhaarden - buitenhaard plaatsen

Buitenhaarden: van terrashaard tot pizzaoven

Met een buitenhaard krijgen u en uw gasten het letterlijk en figuurlijk warm op uw terras. Want een buitenhaard – ook wel terrashaard genoemd – zorgt voor warmte en sfeer en geeft elk terras net dat tikkeltje extra. Kiest u voor een buitenhaard? Dan wordt uw terras meer dan ooit een verlengstuk van uw woning. Want u hebt de ideale warmtebron om ’s avonds langer van uw terras te genieten.

Meer weten over buitenhaarden of pizzaovens?

Neem dan gerust contact met ons op. Of kom ze ontdekken in onze toonzaal in Spalbeek-Hasselt (Limburg).

 

Bezoek de toonzaal

Standaardmodellen in buitenhaarden

Net zoals gashaarden, gaskachels, houthaarden en houtkachels bestaan ook terrashaarden in de uiteenlopendste uitvoeringen. Als specialist in haarden en kachels biedt Macquoy u een aantal standaardmodellen aan.

U kiest uit een buitenhaard op gas, met of zonder wieltjes, in zwart, wit of cortenstaal en in gesloten of doorkijkversie. Bent u op zoek naar een ander type buitenhaard? Dan helpen wij u ook graag.

Pizzaovens en zoveel meer

Heel veel warmte én lekkere pizza’s. Dat zijn kort samengevat de troeven van een pizzaoven. In ons aanbod vindt u mobiele, multifunctionele en stijlvolle terrasovens op hout met een optimale stralingswarmte. Ze zijn dus ideaal om u aan te verwarmen én pizza’s of andere gerechten zoals vlees, vis of groenten in te bereiden.

Meer weten over buitenhaarden of pizzaovens?

Neem dan gerust contact met ons op. Of kom ze ontdekken in onze toonzaal in Spalbeek-Hasselt (Limburg).

 

Bezoek de toonzaal
Download onze brochures van Gas- en houthaarden en Gas- en houtkachels

Gashaarden / Gaskachels

Buitenhaarden

Houthaarden / Houtkachels


(*) Verplicht.