Openingsuren
Di-Vr van 10u - 12u & 13u - 18u
Za van 10u - 12u & 13u - 17u

Topmerken voor uw
haard, kachel of buitenhaard

Kalfire

Kalfire

Kalfire is een Nederlandse producent van gashaarden en houthaarden. Hun producten onderscheiden zich door hun technisch en esthetisch innovatieve karakter. Kalfire staat voor kwaliteitsvolle gashaarden en houthaarden die optimale warmte en beleving schenken. En dankzij de vele opties die het merk biedt, is het altijd mogelijk om een haard helemaal op maat samen te stellen.

Bezoek de website
DRU

DRU

DRU is een van de oudste industriële bedrijven in Nederland en uitgegroeid tot een toonaangevende Europese producent van hoogwaardige houthaarden, houtkachels, gashaarden en gaskachels. Naast de topkwaliteit zijn de vormgeving, de gebruiksvriendelijkheid en het installatiegemak kenmerkend voor de haarden en kachels van DRU.

Bezoek de website
Lotus

Lotus

Het Deense Lotus produceert al meer dan drie decennia kwalitatief hoogstaande voorzet- en inbouwhouthaarden die de perfecte combinatie zijn van functionaliteit en esthetiek. Lotus legt de focus op kwaliteit, duurzaamheid en een functioneel design. Het bedrijf streeft ernaar om gebruiksvriendelijke producten te creëren waarbij design en technologie perfect in harmonie zijn.

Bezoek de website
Stûv / Tulp

Stûv / Tulp

Het Belgische merk Stûv gaat resoluut voor houthaarden, houtkachels, gashaarden en gaskachels die een knap design koppelen aan optimale prestaties en gebruiksgemak. Stûv heeft bij de ontwikkeling van zijn duurzame en betrouwbare kachels en haarden oog voor detail en veel aandacht voor ergonomie. Deze Belgische haarden en kachels hebben dan ook een hoge afwerkingsgraad en blinken uit in eenvoud en soberheid. Met de overname van Tulp is er een bijkomende aandacht voor materiaal, technologie en vormgeving dat ernaar streeft om haarden en kachels te ontwikkelen die een stijlvol element zijn in elk interieur.

Bezoek de website
Faber

Faber

De Nederlandse producent Faber is gespecialiseerd in gashaarden en gaskachels, houtkachels en buitenhaarden. Sinds de 19e eeuw halen ze de gezelligheid van vuur in huis en wist Faber mee te evolueren met de markt. Het bedrijf geldt als de standaard in kachels en haarden en ontwikkelde tal van innovatieve producten en technieken. Samen het vuur en de warmte beleven staat hierbij centraal.

Bezoek de website
Spartherm

Spartherm

Met zijn inbouwhouthaard, inzetgashaarden, houtkachels en gaskachels streeft het Duitse Spartherm naar een haard die uw vuur tot zijn recht laat komen. Tijdloos design en innovatieve technieken worden gecombineerd tot hoogwaardige kwalitatieve haarden en kachels. Maatwerk is daarbij steeds een optie om tot een bijzondere creatie te komen die voldoet aan uw eisen en die van Spartherm.

Bezoek de website