Openingsuren
Di-Vr open van 10.00u - 18.00u
Za van 10.00u - 17.00u

Extra voordelige beurscondities

In februari vindt in Brussel de grootste bouwbeurs van het land plaats. Hét moment waarop fabrikanten uitpakken met voordelige beurscondities. Haarden Macquoy is officiële verdeler van enkele topmerken op het vlak van kachels en haarden zoals Kalfire, Dru, Stûv/Tulp, Faber...  waardoor ook wij in onze toonzaal extra voordelige beurscondities* kunnen aanbieden. Open op zondag Om iedereen volop te kunnen laten meegenieten van de geldende beurscondities zal onze toonzaal extra geopend zijn op zondag 25/2 en zondag 4/3. Je kan op deze zondagen van 13u00 tot 17u00 bij ons terecht. Kom je liever op een ander moment langs? Geen probleem, dat kan tijdens onze normale openingsuren. *vraag naar de voorwaarden in onze toonzaal

...
14 February 2018lees meer
Extra voordelige beurscondities

Versterking gezocht

Ben je een handige Harry, gepassioneerd door kachels en haarden en getuigt je werk van vakmanschap? Dan ben jij het extra paar handen dat wij nodig hebben om ons plaatsingsteam te versterken.  Je komt terecht in een enthousiast team waar ook jij dagelijks bewijst een teamplayer te zijn. Bovendien zet je alles op alles om de interieurdromen van onze klanten te realiseren en sta je steeds met de glimlach voor hen klaar. Interesse om ons team te versterken? Contacteer ons via mail of telefonisch op 0496 50 85 34.    

...
8 December 2017lees meer
Versterking gezocht

Winnaars terrashaard

Alle bezoekers die tijdens de opening van onze toonzaal langs kwamen en een ingevuld formuliertje in onze verzameldoos legden,  maakten kans op en terrashaard van het merk Morso. Na twee dagen lagen er heel wat formulieren in onze doos waaruit de familie Wolfs als uiteindelijke winnaar kwam. Enthousiast als ze waren, pikten ze meteen hun prijs op. Wij wensen hen alvast veel plezier met hun nieuwe aanwinst!

...
28 September 2017lees meer
Winnaars terrashaard

Opening nieuwe toonzaal

Op 23 en 24 september openen we onze gloednieuwe toonzaal. Niet alleen verdubbelen we in beschikbare ruimte waardoor we nu 500 m² toonzaal hebben, we zorgen er ook voor dat onze gashaarden, gaskachels, houthaarden en houtkachels op een huiselijke manier worden gepresenteerd. Hierdoor kan u vanaf nu in onze zetel wegdromen van uw eigen kachel of haard bij u thuis. Spring eens binnen Tijdens het openingsweekend is onze toonzaal van 10 tot 17 uur geopend en kan eender wie binnenspringen voor een vrijblijvend bezoekje. Wij voorzien een drankje voor elke bezoeker die niet alleen van alle mooie kachels en haarden kan genieten, maar ook van de demonstratie van onze pizzaoven. Eén van de laatste aanwinsten in ons gamma van buitenhaarden. Win een terrashaard Elke bezoeker maakt kans om een terrashaard te winnen als hij een coupon in onze verzameldoos deponeert met daarop zijn antwoord op onze vraag en schiftingsvraag. Daarnaast belonen we ook nog eens al onze klanten die een aankoop deden sinds begin augustus of tijdens de opening. Onder hen verloten we eveneens een terrashaard, maar ook een waardebon van € 1000. Voor de wedstrijdvoorwaarden klikt u hier.

...
19 September 2017lees meer
Opening nieuwe toonzaal

UNICO, eerste hoekhaard van LOTUS

De nieuwe Lotus UNICO-lijn is een esthetisch hoogstandje dat unieke oplossingen voor uw huis creëert. Ongeacht of het daarbij gaat om een nieuwe of een bestaande haard, hebt u nu de kans om voor uw huis het perfecte ontwerp te kiezen. Met de vier modellen UNICO 10, 11, 12 en 13 krijgt u een aantal nieuwe architectonische mogelijkheden. Lotus UNICO biedt een uitzonderlijk zicht op de vlammen en de fantastische bewerking van de oppervlakken getuigt van gedegen vakmanschap.

...
8 September 2017lees meer
UNICO, eerste hoekhaard van LOTUS

Fairo ECO-prestige, nieuwe gashaard van Kal-fire

Wat is er warmer en met name gezelliger dan een open haard. Met vrienden om je heen staren naar de vlammen en genieten van de oranje gloed op je gezicht. Kal-fire heeft dit beeld en dat gevoel geanalyseerd. Ze ontdekten dat wat we in de open haard doen, stammetjes stapelen tot een mooi hoog vuur, in de gashaard nog nooit geëvenaard werd. Tot vandaag ... De Fairo ECO-prestige is een gesloten gashaard met een vuurbeeld dat nog nimmer vertoond is. Een haard met stijl en een nadrukkelijke knipoog naar de open haard van vroeger. De gepatenteerde brander is verwerkt in het vuurbed en de gestapelde stammetjes. Hierdoor ontstaat een mooi hoog vuur dat nauwelijks van een open haard te onderscheiden is.

...
8 September 2017lees meer
Fairo ECO-prestige, nieuwe gashaard van Kal-fire