Openingsuren
Di-Vr van 10u - 12u & 13u - 18u
Za van 10u - 12u & 13u - 17u

Macquoy Haarden, specialisten met een passie voor vuur

Macquoy Haarden is een tweedegeneratiebedrijf dat in Hasselt en omstreken bekendstaat als dé expert in hoogwaardige gaskachels, gashaarden, houtkachels en houthaarden. En dat is niet verwonderlijk. Want zaakvoerder Johny Macquoy was als kind al gefascineerd door vuur.

Na een jarenlange carrière als werknemer bij een installateur van haarden, besloot Johny bijna twintig jaar geleden om zijn eigen bedrijf op te richten. Ondertussen heeft hij het heilige vuur in zijn zoon Michiel aangewakkerd. Samen met hun team van medewerkers staan zij voor u klaar.  

Kom kennismaken met ons team!

Ons aanbod aan kwalitatief hoogstaande haarden en kachels. Neem gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze toonzaal in Spalbeek-Hasselt.

Bezoek de toonzaal

Haarden van a tot z

Macquoy Haarden is uw totaalpartner. Van het eerste contact tot ver na de installatie van uw haard of kachel kunt u rekenen op een uitstekende dienstverlening. U krijgt advies op maat en een antwoord op al uw vragen.

Hebt u uw ideale kachel of haard gevonden? Dan zorgen wij voor een vlotte installatie met een hoge afwerkingsgraad. Bovendien hebben wij een eigen hersteldienst. Is er een probleem met uw kachel of haard? Dan komen wij snel bij u langs. 

Iedereen welkom

Bij Macquoy Haarden houden we niet van hoogdravende taal of haarden voor een beperkt publiek. Bij ons is iedereen welkom. Als u bij ons binnenstapt, dan luisteren wij naar uw wensen en woonverhaal. Op basis van uw situatie en budget gaan we op zoek naar de ideale kachel of haard voor u. Wij denken in oplossingen en zien geen problemen maar uitdagingen. Al onze merken zijn van duurzame topkwaliteit. Dat is samen met onze ervaring en expertise uw garantie op een stijlvolle kachel of haard waaraan u levenslang plezier beleeft!

Kom kennismaken met ons team!

Ons aanbod aan kwalitatief hoogstaande haarden en kachels. Neem gerust contact met ons op of breng een bezoek aan onze toonzaal in Spalbeek-Hasselt.

Bezoek de toonzaal
Download onze brochures van Gas- en houthaarden en Gas- en houtkachels

Gashaarden / Gaskachels

Buitenhaarden

Houthaarden / Houtkachels


(*) Verplicht.